top of page

Van huis uit ben ik organisatiepsycholoog.  Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in groepsdynamica, persoonlijke ontwikkeling en relatie therapie. 

 

Wat mij raakt in mijn werk is de moed van mensen om nieuwsgierig te zijn naar verandering, ‘de andere kant’, zonder te weten wat daar eigenlijk ligt te wachten. Het nieuwe aan te gaan en het niet te weten, dat spannend te vinden en het dan toch doen. Soms gaat dit over contact maken met jezelf of verbinding zoeken met de ander, soms gaat het over angsten overwinnen of oude gewoontes loslaten. Het gaat over uitproberen, springen, groeien en soms weer onderuit gaan.

 

Ik ben dankbaar als ik daar bij mag zijn en daar hulp in kan bieden. Ik sta dan in mijn kracht, kan ontwapenend, open en nieuwsgierig zijn, in veiligheid een spiegel voorhouden, met een lach en een traan. Er is ruimte voor het niet weten, voor angst en kwetsbaarheid, voor boosheid en verdriet; voor alles wat leeft in het hier en nu. En er is plek voor weten dat je er toe doet, trots zijn, jezelf mogen zijn, voor vertrouwen op jouw eigenheid.

Samen met mijn dochters Aaf en Hanne woon ik  op loopafstand van het bos en op fietsafstand van de mooie Domstad Utrecht.

 

 

 

Pam

OPLEIDING

Universiteit Utrecht                                  

ITIP School voor Leven en Werk             

ITIP School voor Leven en Werk             

Bert Hellinger                                           

Phoenix Opleidingen                               

Phoenix Opleidingen                               

Stichting EFT  

 

 

Lid Stichting EFT Nederland                                         

Organisatie Psychologie

Coach opleiding Instrument voor Hulp

Energetische basis en verdiepingsopleiding

Systemisch Interveniëren

Systemisch Werken

De Relatie als spiegel 

EFT Relatie Therapie 

Pam 2021 - 2.jpg
bottom of page